Новини

 

Відбувся фінал «Кубка Ректора» з футзалу

29.01.2011
З 18 січня розпочалися щорічні змагання з футзалу серед професорсько-викладацького складу на «Кубок Ректора». 26 січня проводилися фінальні зустрічі. Щоб зрівняти шанси команд, цього року відбулися зміни в Положенні змагань з футзалу: до участі в змаганнях допускались гравці віком від 30 років і старше. За ІІІ місце боролись команди ВІКНУ та збірна геологічного та географічного факультетів. З рахунком 4:1 перемогла команда ВІКНУ, яка посіла ІІІ місце. У фіналі зустрілись команда кафедри фізичного виховання та збірна команда факультетів ( механіко-математичний, кібернетики та РФФ ). Результатом запеклої боротьби був рахунок 4:2 на користь команди кафедри фізичного виховання, яка вже другий рік поспіль виграє «Кубок Ректора».
За традицією гравців привітали гості свята: проректор з виховної роботи Шевченко В.П., заступник Голови профспілок університету Чомко Д.Ф., директор Інституту біології Остапченко Л.І., завідуюча кафедрою фізичного виховання та спорту, Заслужений майстер спорту, дворазова Олімпійська Чемпіонка з гандболу Кочергіна Т.І.
Студентка механіко-математичного факультету, майстер спорту Голуб Богдана продемонструвала свою майстерність у номері зі спортивної аеробіки, а вихованці спортивної школи карате-шатакан «Сен-бін» під керівництвом володаря Кубку Світу та Кубку Європи 2006 р., випускника біологічного факультету Сіроковського Миколи, виступили з показовою програмою, чим викликали захоплення та оплески глядачів.
Головний суддя змагань, заступник завідуючої кафедри фізичного виховання та спорту зі спортивної роботи, Заслужений майстер спорту Ковальчук С.К., подякувала пам’ятними сувенірами за об’єктивне суддівство арбітрів матчу: суддю національної категорії Хоботова Руслана та випускника нашого університету, суддю І категорії Костенко Миколу.
По закінченні фінальної гри було нагороджено призерів та кращих гравців турніру:
І місце – кафедра фізичного виховання та спорту
ІІ місце – збірна команда факультетів ( механіко-математичний, кібернетики, РФФ )
ІІІ місце – ВІКНУ
ІV місце – збірна команда факультетів ( геологічний, географічний )
Кращий гравець турніру – Рубльов Богдан (ф-т кібернетики)
Кращий бомбардир турніру – Русецький Василь (ВІКНУ)
Кращий воротар турніру – Давиденко Микола (кафедра фізвиховання)
За вагомий внесок у спортивне життя університету подякою був нагороджений Радченко Олександр ( РФФ ).
Кафедра фізичного виховання та спорту дякує учасникам турніру за активну участь і бажає їм міцного здоров’я та нових перемог!
Подробиці дивіться на сайті sport.univ.kiev.ua


Кафедра фіз.виховання
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024