Новини

 

Конференція трудового колективу (звіт ректора)

27.12.2010

24 грудня в Актовій залі Червоного корпусу відбулася конференція трудового колективу Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Головою конференції згідно Статуту університету був очільник його первинної профспілкової організації Володимир Цвих. У порядку денному основним питанням стояв Звіт ректора університету Леоніда Васильовича Губерського про роботу за період з листопада 2009 року по грудень 2010 року та завдання на наступний рік. Треба зазначити, що повний Звіт попередньо у вигляді брошури був видрукуваний в університетській типографії і містив 6 розділів:
1. Навчально-виховна робота
2. Науково-дослідницька робота
3. Кадри
4. Міжнародні зв»язки університету
5 .Виховна робота та забезпечення умов проживання студентів
6. Інформаційне, фінансове і матеріально-технічне забезпечення навчально-виховної та наукової діяльності
З текстом Звіту були заздалегідь ознайомлені в колективах та підрозділах університету, що делегували на конференцію своїх представників. В ході конференції ректор доповнив текстовий Звіт детальними коментарями кожного розділу і накреслив перспективи розвитку університету з огляду на нові реалії суспільного життя і вимоги, що їх ставить на сучасному етапі перед ВНЗ Президент України і уряд держави.
В обговоренні Звіту взяли участь: декан геологічного факультету Сергій Андрійович Вижва, декан економічного факультету Віктор Дмитрович Базилевич, зав. Кафедри Інституту філології Володимир Миколайович Підвойний, заступник декана хімічного факультету Зоя Всеволодівна Войтенко, директор центру українознавства Микола Іванович Обушний, декан хімічного факультету Юліан Михайлович Воловенко, проректор з наукової роботи Валерій Іванович Григорук, начальник ІОЦ Юрій Володимирович Бойко, декан радіофізичного факультету Ігор Олексійович Анісімов, професор історичного факультету Анатолій Гнатович Слюсаренко, перший проректор Олег Каленикович Закусило. Більшість виступаючих внесли слушні пропозиції до перспективного плану розвитку університету, яким, власне, і називали сам Звіт.
Після заключного слова та детальної відповіді на численні запитання, поставлені звітуючому, конференція одностайно постановила: Звіт ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леоніда Васильовича Губерського про роботу за період з листопада 2009 по грудень 2010 року СХВАЛИТИ.
Конференція рекомендувала Звіт ректора широко обговорити у колективах та підрозділах університету.






Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024