Новини

 

Інститут Сервантеса презентував AVE

13.12.2010
13 грудня 2010 р. відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Петра Олексійовича Беха з представниками Інституту Сервантеса – всесвітньо відомого закладу Іспанії, створеного у 1991 році для навчання іспанської мови та поширення іспанської та латиноамериканської культури.

Директор центру Сервантеса у Манчестері Йоланда Солер та керівник програми AVE Гермес де ла Торре розповіли про можливості дистанційного вивчення іспанської мови за допомогою курсу AVE, підготовки до екзамену іспанської
мови як іноземної (DELE) та перевагах членства у мережі центрів Інститут Сервантеса. На зустрічі була присутня директор Центру іспанської мови та культури Київського університету, викладач кафедри іспанської та італійської філології доцент Гусейнова Оксана Миколаївна.

Сьогодні, 14 грудня 2010, в Інституті філології відбудеться презентація Інтернет-курсу AVE для викладачів та учасників Дидактичного конгресу з іспанської мови. А у лютому 2011 року презентація курсу для студентів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024