Новини

 

Студенти Інституту журналістики проходитимуть практику на державних каналах

25.11.2010
24 листопада Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка підписав угоди про співпрацю з гімназією №48 Києва та Державним комітетом телебачення та радіомовлення.
Документи підписали голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк, ректор університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський та директор гімназії №48 Маріанна Босенко. «Найголовнішим напрямком співпраці між Інститутом журналістики та комітетом є спільна підтримка проходження практики молодих, обдарованих, активних студентів Інституту журналістики в системі держтелерадіомовлення. Важливим є також предметний розгляд пропозицій щодо працевлаштування студентів, оскільки, як не дивно, сьогодні система держтелерадіомовлененя потребує значної кількості випускників з Інституту та інших вишів, що здійснюють підготовку журналістів журналістів, оскільки резерви кадрів не є вічними», - зазначив Юрій Плаксюк.
«Цими угодами ми засвідчили своє бажання працювати разом над створенням кадрового резерву та якісною підготовкою фахівців-журналістів», - зазначив ректор КНУ імені Тараса Шевченка Леонід Губерський.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024