Новини

 

VI Міжнародна науково-практична конференція

03.11.2010
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
ЛІГА СТРАХОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ
ЦЕНТР БІЗНЕС-СТРАТЕГІЙ „ПЕРСПЕКТИВА”

ІНФОРМАЦІЙНИЙ ЛИСТ

VI Міжнародна науково-практична конференція

ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ
«Міжнародні фінансові та страхові ринки
в нових економічних умовах»

Конференція відбудеться 16 грудня 2010 року

ОРГАНІЗАТОРИ:
Економічний факультет
Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Ліга Страхових організацій України
Центр бізнес-стратегій „Перспектива”

Умови участі у конференції:

До 6 грудня 2010 року (включно) необхідно надіслати тези Вашої доповіді (Microsoft Word Document 2003), а також заявку учасника, де вказати: прізвище, ім’я, по-батькові (повністю), місце навчання; поточний статус: курс (рік навчання), вчений ступінь; напрям; тема доповіді; домашня адреса; контактний телефон; e-mail; потреба в житлі на час конференції (див. приклад) на електронну адресу:
NTSAEF@ukr.net

У рамках конференції передбачається робота наукового круглого столу для аспірантів та студентів з проблематики конференції.
На конференції планується розглянути питання, які є логічним продовженням проблем, що були розглянуті 1-2 грудня 2005 року в рамках І Міжнародної науково-практичної конференції «Формування нової парадигми страхування» та 5-7 грудня 2006 року в рамках ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування конкурентоспроможного страхового ринку України в умовах глобалізації», 6 грудня 2007 року в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Світові тенденції формування та функціонування ринку страхових послуг: національний аспект», 4-5 грудня 2008 року в рамках ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Страховий ринок України в умовах глобалізації: досвід та пріоритети розвитку», 24 грудня 2009 року в рамках V Міжнародної науково-практичної конференції «Суперечності та перспективи розвитку страхового ринку в умовах глобальної економічної кризи», в яких прийняли участь науково-педагогічні працівники вищої школи, науково-дослідних інститутів, провідні фахівці страхового бізнесу, всього понад 600 учасників з чотирьох країн.
За результатами роботи конференції вийшли в світ сім Вісників Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Економіка» і п’ять збірників наукових праць студентів, які приймали участь у роботі студентської секції.

Вимоги до оформлення тез:
Обсяг не повинен перевищувати 12 тисяч знаків (4 сторінки).
Шрифт: Times New Roman, кегль 12; інтервал-одинарний.
Поля: верхнє-2 см, нижнє-2 см, праве-2 см, ліве-2 см.
Нумерація сторінок: від центру (внизу сторінки).
Тези повинні містити: прізвище, ім'я, по-батькові автора, назву Вищого навчального закладу, курс, спеціальність та наукового керівника
Список літератури подається в кінці статті (бажано не більше 5-6 назв), складається за абеткою 10 шрифтом, Times New Roman. В тексті статті в квадратних дужках вказується лише порядковий номер джерела та сторінка(и) (напр.; [1, с.12-15]).

Організаційний комітет залишає за собою право відбору тез для участі у конференції та зміни умов участі в ній. Тези, які не відповідають вказаним вимогам оформлення до розгляду не приймаються.

Організаційний внесок конференції становить 100 гривень, який необхідно буде сплатити після прийняття тез до друку (з 7 грудня).

За результатами конференції будуть опубліковані тези доповідей у збірнику матеріалів конференції та статті у Віснику Київського національного університету імені Тараса Шевченка „Економіка”.

Контактна інформація:
03022, Київ, вул. Васильківська 90-а, Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, наукова частина, к.701.
E-mail: nauka@econom.univ.kiev.ua NTSAEF@ukr.net
Контактні особи: Терещенко Олександр
тел.: 0935245290, e-mail: AlexanderT@bigmir.net


Анкета учасника конференції Грудневі читання 2010

1. ПІБ (повністю)
2. ВНЗ (повністю)
3. Курс, спеціальність
4. Тема роботи
5. Науковий керівник
6.Контактний телефон
7. Е-mail
8. Поштова адреса
9. Необхідність житла на час конференції
10. Примітка



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024