Новини

 

Maximym уваги в жіночий день

09.03.2004
У 1910 році на ІІ Міжнародній конференції жінок у Копенгагені було вирішено вважати день 8 березня - Днем робітниць і проводити його щорічно як День міжнародної солідарності жіночого пролетаріату, дружби і єдності жінок усього світу. Історія завжди про себе дає знати, відтоді все людство відзначає це поважне свято.

Прийнято завжди його зустрічати з першими пролісками та тюльпанами, які поєднуються з жіночою красою та тендітністю. Чоловіки намагаються створити ауру заклопотаності, приділити слабшій статі в цей знаменний день всю свою увагу, якої так часто не вистачає в буденності жінці.

Поринути в нічне життя клубів міста студенту і ніколи бо навчання, і не по гаманцю, але іноді трапляються виключення. Міжнародний жіночий день і якраз є тим виключенням.

8 березня Студентський профспілковий комітет Київського національного університету імені Тараса Шевченка підготував для своїх натхненниць до навчання багато сюрпризів. Одним з яких було відвідання нічного розважального клубу Maximym.

Справжні джентльмени – студенти влаштували феєричне шоу для тендітних дівчат: танці, конкурси, а головне – хороший настрій. Присутніми були майже всі факультети, а найактивнішими виявились юридичний, філософський, історичний факультети, Інститут журналістики та Інститут філології. Щирі вітання хлопців та ді-джеїв, як пісня лилися для найкращих у світі дівчат Київського університету.

Не обмежений своїми просторами комплекс не давав студентам поглядати на годинник, а час все летів. Не випадково кажуть, що чоловіки можуть, як хочуть, зробити жінці справжнє свято хоча б один день на рік!

Наталія Годун,
Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024