Новини

 

Конференція "65 років ООН"

27.10.2010
27 жовтня 2010

65 років ООН: досвід та перспективи

20 жовтня 2010 року в Інституті міжнародних відносин відбулася міжнародна конференція «65 років ООН: досвід та перспективи», яку було проведено за сприяння Представництва ООН в Україні. У роботі конференції взяли участь екс-міністри закордонних справ України, Надзвичайні та Повноважні Посли України Г.Й. Удовенко та А.М. Зленко, Ректор Дипломатичної академії України при МЗС, Надзвичайний та Повноважний Посол України Б.І. Гуменюк, Координатор системи ООН в Україні Олів’є Адам, представники посольств Китайської Народної Республіки та Великобританії в Україні.
В рамках заходу відбулася зустріч учасників конференції та студентів Інституту з главами агенцій ООН, під час якої учасники ставили питання до гостей та дискутували з актуальних питань сьогодення, які стосуються як всього світу в цілому, так і України, зокрема.

Також було проведено наукове пленарне засідання під керівництвом заступника директора Інституту, професора В.М. Матвієнка. З доповідями виступили відомі українські науковці, зокрема професори М.М. Білоусов, І.Г.Білас, С.П.Галака, С.О.Телешун, В.І.Головченко, Б.М.Гончар, Ю.С.Скороход, вчений секретар Української асоціації порівняльного правознавства, кандидат юридичних наук О.В.Кресін, президент Школи європейського права та арбітражу О.І.Вінгловська, представник для країн СНД міжнародної організації ЕКПАТ О.В. Швед, представники Харківської національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого Т.В. Комарова та О.Я. Трагнюк та багато інших.
Матеріали конференції будуть надруковані у спеціальному випуску журналу «Актуальні проблеми міжнародних відносин».



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024