Новини

 

У ВІКНУ відсвяткували День військового фінансиста

29.10.2010
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 28 жовтня 2010 року відбулися урочисті збори особового складу, присвячені Дню військового фінансиста.
Військовий інститут є єдиним в Україні навчальним закладом, який готує військових фінансистів. Випускники військового факультету фінансів і права проходять службу в Збройних Силах, Внутрішніх військах Міністерства внутрішніх справ, Службі безпеки, інших військових формуваннях України, де виявляють високі професійні та морально-ділові якості, закладені викладачами в аудиторіях нашого інституту.
Вітаючи особовий склад ВІКНУ зі святом, директор Департаменту фінансів Міністерства оборони України генерал-лейтенант Іван Марко у своєму виступі на урочистих зборах розповів про теперішній стан Збройних Сил України, позитивні зміни у сфері військового будівництва, які сталися останнім часом, відповідальні завдання, які вирішують військові фінансисти.
– Військовий фінансист, – наголосив генерал-лейтенант Іван Марко, – це не бухгалтер, як хтось думає. Це високоінтелектуальна людина, захисник Вітчизни, який добре знає українське законодавство, воєнну та фінансову справу. Саме таких фахівців сьогодні готує ВІКНУ і я, як керівник Департаменту фінансів Міністерства оборони України, цим задоволений.
Для нас, військових людей, дуже важливо, що Президент України Віктор Янукович бачить проблеми, які сьогодні стоять перед Збройними Силами країни, і робить все можливе задля їх вирішення. Про це свідчать останні рішення про підвищення зарплатні військовослужбовцям до рівня державних службовців, будівництво житла для їх сімей та інші.
У своєму виступі заступник начальника Військового інституту з навчальної та наукової роботи полковник Олександр Сторубльов поздоровив усіх присутніх зі святом та запевнив почесних гостей у тому, що й надалі ВІКНУ буде гідно виконувати завдання щодо якісної підготовки військових фінансистів.
Серед заохочених наказами Міністра оборони України, директора Департаменту фінансів Міністерства оборони України та начальника Військового інституту цього разу були підполковники Віталій Брижеватий, Віталій Ворона, майори Сергій Теслюк, Оксана Андрієнко, молодші сержанти Владислав Уліч, Ярослав Пахачук, солдати Денис Ковтун, Роман Миронюк, працівники Збройних Сил України Світлана Клименко, Людмила Резан та інші.
На завершення заходу його учасники стали свідками концерту художньої самодіяльності ВФЕФ ВІКНУ.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024