Новини

 

Вітаємо переможниць!

11.10.2010

25-26 вересня 2010 у столиці Німеччини під патронатом канцлера ФРГ А.Меркель пройшов 35 Берлінський марафон. В ньому взяли участь більш ніж 50 тис. спортсменів із 122 країн світу – бігуни, ролери, інваліди на візках. Берлінський марафон має давню традицію. Він проводиться з 1974 року і має широке міжнародне визнання. Після падіння Стіни у 1989 році траса проходить через обидві частини міста. Останні 500м пролягають по головній вулиці Берліну – Unten den Linden через Бранденбурзькі ворота повз трибуни, де тисячі глядачів вітали учасників. 70 оркестрів , розташованих від старту до фінішу, грали живу музику, підсилюючи святковий настрій жителів та гостей з усіх куточків світу. «Марафонське коло по місту – це єдиний у своєму роді екскурсійний тур бігом чи на роликах в специфічних умовах, що не зрівняються з поїздкою у автобусі,» - поділилася своїми враженнями від поїздки представниця української команди марафонців, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту М.А. Вирлєєва. Вона подолала на роликах дистанцію 42 км 195м., і навіть покращила свій попередній результат на цій дистанції! До колекції своїх нагород Марина Аркадіївна додала пам’ятну медаль учасника Марафону.
Тим часом в Києві у басейні «СКА» проходив ІІ міжнародний турнір з плавання серед ветеранів спорту, присвячений пам’яті заслуженого тренера України з плавання Золотько Є.Г. Представники Росії, Литви та України приїхали взяти участь у змаганнях. Чотири золотих нагороди на дистанціях 50 м. брасом, батерфляєм, вільним стилем та на спині виборола викладач кафедри фізичного виховання та спорту, куратор географічного факультету Глушенко І.В.
Співробітники кафедри вітають Вирлєєву Марину Аркадіївну та Глушенко Інну Валентинівну з успішними виступами на змаганнях, пишаються ними і бажають міцного здоров’я та нових перемог!
Тетяна Чернишова, викладач кафедри фізичного виховання та спорту.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024