Новини

 

Свято на кафедрі Фізичного виховання та спорту

20.09.2010
Святкування Дня Університету та Дня працівників фізичної культури й спорту давно стало доброю традицією та справжнім святом для студентів і викладачів кафедри фізичного виховання, які заздалегідь готують цікаву та різноманітну програму, що перетворюється на справжнє шоу. Тож і формат торжеств був спортивним – місцем подій був спорткомплекс Університету. Та й погода не підвела – четвер 16 вересня видався теплим та сонячним, що ще більше підсилювало настрій та завзяття учасників і гостей заходу.
Організатором святкування стала Кафедра фізичного виховання та спорту за підтримки ректора Університету, а також університетської профспілкової організації та Голосіївської державної у м. Києві адміністрації.
Свято розпочав яскравий парад факультетів КНУ імені Тараса Шевченка. Його очолив суддя національної категорії з плавання, рекордсмен, призер змагань з плавання Насонов В.Д. Студенти оцінили дружніми оплесками ефектну появу прапора параду – його везла майстер спорту, призерка чисельних змагань з ковзанярського та роликового спорту Вирлеєва М. А.
У програмі свята були естафети серед першокурсників, а також показові виступи збірних команд факультетів із танцювальної аеробіки та наших гостей – збірної зі спортивної аеробіки (НТУУ «КПІ», тренер Т.Пасічна), а також спортсменів школи спортивного карате. Глядачі з цікавістю спостерігали за поєдинком гандболістів - чоловічої збірної Університету фізичного виховання та спорту та чемпіонок України 2010 р., жіночої команди «Університет» (тренери Кочергіна Т. та Ковальчук С.), до складу якої входили студентки нашого ВУЗу.
Учасники шоу-програми та команди отримали солодкі нагороди. Переможцем естафет стала команда ІМВ, друге місце посів Інститут Філології, третє – Біологічний факультет.
Звичайно, на святі були присутні й почесні гості – проректор із виховної роботи Шевченко В.П., заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Голосієвської адміністрації Дмитрук О., голова профспілкового комітету Інституту Філології Підвойний В.М.,заступник директора Інституту журналістики виховної роботи, доцент Проценко О.В.,заступник декана факультету соціології по виховній роботі Ніколаєнко В.Л. та інші. Вони нагородили переможців студентської спартакіади 2009-10 рр. (подробиці на сайті sport.univ.kiev.ua).Почесними грамотами за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та пропаганду здорового способу життя серед студентської молоді, були відзначені й викладачі та співробітники кафедри фізичного виховання.


Викладач кафедри фізичної культури й спорту Тетяна Чернишева.







Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024