Новини

 

Студентські оглядини на юридичному

02.09.2010
Справжня розкіш – це розкіш людського спілкування
Антуан де Сент-Екзюпері
3 вересня відбулась ще одна важлива подія в студентському житті юридичного факультету – представлення Студентського параламенту та інших самоврядних студентських структур юридичного факультету студентам-першокурсникам.
Представники парламенту зробили все можливе, щоб занурити першокурсників у атмосферу справжнього студентського життя, показати, що юридичний факультет – це колектив талановитих, енергійних, веселих, жартівливих, цікавих студентів, котрі не лише прекрасні фахівці в галузі юриспруденції, а ще й неперевершені вокалісти, поети, танцюристи, оратори – активісти, які цікавляться всіма сферами суспільного життя, люди, готові в будь-яку хвилину прийти на допомогу.
Реалізувати свої проекти, здійснити задумане на факультеті допомагає Студентський парламент – осередок творчості, духовного та емоційного збагачення. Більше сотні активістів працюють над різноманітними проектами конкурсів, фестивалів, свят, виставок, концертів, конференцій та інших публічних заходів.
Для того, щоб знайомство з юридичним факультетом проходило у теплій, дружній атмосфері, кожній академічній групі першого курсу із старшокурсників було призначено куртора.
А Студентський парламент факультету з нетерпінням чекає поповнення своїх лав, готовий допомогти самореалізуватись і просто гарно проводити час.


Шурин Олена
ІV курс


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024