Новини

 

У ВІКНУ відсвяткували День знань

01.09.2010
Привітати особовий склад з Днем знань прибув заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Романенко Ігор Олександрович. У своєму виступі він зазначив, що сьогодні у ВІКНУ подвійне свято. Для всього особового складу інституту розпочинається новий навчальний рік, а курсанти першого курсу отримують студентські квитки.
Нагадавши про славетний шлях, який пройшов ВІКНУ, генерал-лейтенант Романенко І.О. зупинився й на сьогоденні нашого навчального закладу, відповідальних завданнях, які перед ним стоять.
– Відгуки з військ, – підкреслив він, – засвідчують високу компетентність випускників Військового інституту, їх спроможність якісно виконувати службові обов’язки, здатність до самовдосконалення і професійного зростання.
Досвід багаторічної підготовки фахівців у ВІКНУ з різних гостродефіцитних спеціальностей та розподіл їх не лише до Збройних Сил України, а також до інших військових формувань та відомств України показує, що Київський університет імені Тараса Шевченка та Військовий інститут виконують Державне завдання інтеграції військової та цивільної освіти з максимальною ефективністю. Сьогодні вся діяльність Військового інституту спрямована на підготовку нової генерації військових фахівців, здатних на основі придбаних фундаментальних та спеціальних знань примножувати славу та здобутки незалежної України.
Зі словами вдячності, звертаюсь сьогодні до усього особового складу Військового інституту. Саме ваша наполеглива праця, плідна науково-освітня діяльність, високі показники у навчанні та дисципліні зробила Військовий інститут таким, яким він є сьогодні. Саме вам належить і надалі підтримувати та примножувати славні традиції освітньої діяльності в інституті, адже умови сучасності не дозволяють довго залишатися на одному місці, вимагають постійного якісного вдосконалення, виходу на нові рубежі.
Вітаючи курсантів першого курсу з отриманням студентських квитків, поважний гість наголосив:
– Пам’ятайте, що саме вам належить творити нову епоху, генерувати нову модель Збройних Сил України, формувати і реалізовувати стратегію їх розвитку!
Скажу не покрививши душею: в усі часи, не було і немає більш престижного і благородного заняття, як справа служіння Батьківщини!
Впевнений, ви зробите все для того щоб слова: патріотизм, професіоналізм, висока майстерність стали якісними показниками вашої служби, а священні слова “Батьківщина! Обов’язок! Честь!”, стали моральним еталоном майбутньої офіцерської служби.
Генерал-лейтенант Романенко І.О. взяв участь у нагородженні кращих за підсумками 2009/2010 навчального року підрозділів ВІКНУ, які були визначені напередодні на навчально-методичному зборі та прочитав лекцію для постійного складу Військового інституту про сучасний стан та завдання, які стоять перед Збройними Силами України.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024