Новини

 

ДНІ ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГІЇ

20.04.2010
14-20 квітня відбувся ряд заходів, присвячених Дням факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
15-16 квітня в рамках Днів факультету відбулася XІІ Міжнародна конференція молодих науковців „Проблеми особистості в сучасній науці: результати та перспективи досліджень". Учасники конференції – аспіранти та студенти факультету – прийняли участь в роботі Пленарного засідання та секцій за напрямами:
• Сучасні психологічні дослідження особистості: методологія, теорія, експеримент
• Діагностика індивідуально-психологічних властивостей особистості
• Соціально-психологічні аспекти буття особистості у суспільстві
• Проблеми розвитку особистості у навчально-виховному процесі
• Взаємодія професійної та особистісної складової у діяльності соціального працівника.
Другий день роботи конференції відзначився роботою круглого столу «Синхроністичність: погляд психолога й не тільки».

16 квітня на факультеті відбувся День відкритих дверей, який цьогоріч відвідало більше 50 майбутніх абітурієнтів, їх батьки та близькі. Адміністрація та завідувачі кафедр здійснили Презентацію факультету та відповіли на запитання старшокласників. У День відкритих дверей для гостей були організовані екскурсії та неформальний прийом від студентів факультету.
17 квітня в рамках Днів факультету відбулася Всеукраїнська олімпіада для старшокласників за напрямами «Психологія» та «Соціальна робота», де майбутні абітурієнти змогли проявити знання з конкурсних предметів, передбачених правилами вступу на факультет психології, а також вирішити творчі завдання з психології та соціальної роботи.
Протягом тижня на факультеті відбувалися заходи, організовані Студентським парламентом факультету: літературні читання, фотовиставка та фотоконкурс Alma Mater, флеш-моб «Самоідентифікація психолога».
Дні факультету завершилися 20 квітня Урочистою театралізованою подією «Факультет майбутнього: обдарованість бути». Повноформатну театральну виставу «Обдарованість бути жінкою» представив на розсуд глядачів Психологічний театр факультету. З авторськими мініатюрами, що репрезентували різні види обдарованості (обдарованості говорити мовчки, обдарованості бачите те, що не бачать інші, обдарованості радіти життю, обдарованості бути людиною та обдарованості творити дива) виступили представники всіх курсів факультету.




Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024