Новини

 

Військове стажування п’ятикурсників ВІКНУ завершується

05.04.2010
Вийшов на фінішну пряму період військового стажування 122 курсантів 5-го курсу Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) за спеціальностями психологія, політологія, правознавство, радіоелектронні пристрої, системи та комплекси, картографія, переклад, міжнародна інформація та міжнародні відносини у військових частинах, організаціях та установах Збройних Сил України, який розпочався 15.02.10.
Загальні підсумки підбивати ще рано, адже 5.04.10 на стажування у війська відбула остання група військових фінансистів у кількості 43 осіб. Проте захист результатів військового стажування курсантів на випускних кафедрах, а також засідання Вченої Ради Військового інституту, на якому звітували начальники кафедр, дають можливість зробити попередній висновок: курсанти ВІКНУ, які вже пройшли військове стажування, повністю відпрацювали його програму та індивідуальні завдання, набули необхідних практичних навичок, більшість із них отримали оцінки «відмінно» та «добре».
За словами заступника начальника Військового інституту з навчальної і наукової роботи полковника Олександра Сторубльова, аналіз отриманих відгуків про проходження військового стажування курсантів свідчить, що керівники військових частин дали належну оцінку їх теоретичній підготовці, дисциплінованості, практичному виконанню обов’язків на первинних офіцерських посадах. Водночас було вказано й на недостатній рівень загальновійськової підготовки окремих стажерів.
З кращого бокут треба відзначити молодшого сержанта Інну Ільченко, курсантів Олену Отрішко, Сергія Кошового, Людмилу Сипченко, Віталія Пащенка, Андрія Будяка, Ярослава Ліщину, Марію Мельниченко, Євгена Сердюка, Юлію Тельпішу, Юлію Савченко, Андрія Завгороднього, Віталія Остапенка, Олександра Березюка, Олексія Чайківського, Ангеліну Ларіонову, Олену Нікіфорову, Олену Защитіну та інших. Командири військових частин, в яких вони проходили військове стажування, вказали на високий рівень відповідальності згаданих курсантів, їх належну професійну підготовку, особисту дисциплінованість і готовність до виконання функціональних обов’язків за посадою.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024