Новини

 

Виховну роботу у Збройних Силах України – на новий рівень

23.03.2010
У Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) 23.03.10 відбулася робоча зустріч начальника Головного управління виховної та соціально-психологічної роботи Збройних Сил України генерал-майора Олександра Копаниці з курсантами-психологами, політологами та правовиховниками випускних курсів.
Генерал-майор Олександр Копаниця розповів про сучасний стан виховної та соціально-психологічної роботи у Збройних Силах України, завдання, які сьогодні стоять перед офіцерами-вихователями, обговорив з присутніми питання підготовки кадрів виховних структур у ВІКНУ, відповів на запитання курсантської аудиторії.
– За останні три роки, – підкреслив він, – у ВІКНУ значно зріс рівень підготовки фахівців виховних структур. Від вашої майбутньої самовідданої, кваліфікованої та наполегливої роботи у військах у значною мірою залежить якість виконання тих відповідальних завдань, що сьогодні стоять перед Збройними Силами України.
Особливу увагу у виступі було приділено першочерговим завданням початку офіцерської служби випускників 2010 року: знанню керівних документів за фахом та вмінню організувати їх виконання на практиці; підвищенню методичної майстерності у виховній роботі з особовим складом; загальновійськовій підготовці.
Генерал-майор Олександр Копаниця побажав майбутнім офіцерами-вихователям успішного завершення навчання у найкращому ВНЗ країни та початку служби у військах силах у новій якості.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024