Новини

 

Як у ВІКНУ відкривали Америку

18.03.2010
На підставі звернення голови Всеукраїнської громадської організації Об‘єднання християн-військовослужбовців України 18 березня 2010 року у Військовому інституті Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) відбувся прийом групи курсантів військової академії США Вест Поінт у кількості 11 осіб на чолі з капеланом армії США капітаном Девісом Прімітіво.
Метою їх візиту був культурний обмін між курсантами Збройних Сил України та Сполучених Штатів Америки.
На презентації Військового інституту начальник навчального відділу полковник Олег Прохоров розповів про історію, склад, завдання та науковий потенціал ВІКНУ, відповів на запитання гостей.
Всі заходи, які були передбачені програмою перебування американських курсантів у Військовому інституті, пройшли успішно. За їх відгуками, їм дуже сподобалася система підготовки українських курсантів та навчально-матеріальна база Військового інституту.
Жваво і зацікавлено пройшла зустріч та спілкування американських та українських курсантів. Корисним було ознайомлення наших гостей зі стрілецькою зброєю, участь у занятті з вогневої підготовки у тирі Військового інституту.
Таке неофіційне спілкування між курсантами наших держав надає можливість культурного обміну, необхідного для подальшого розвитку взаємовідносин наших країн.

Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024