Новини

 

Швейцарія відкрилася для ВІКНУ

18.02.2010
Згідно Договору між Військовим інститутом Київського національного університету імені Тараса Шевченка (ВІКНУ) та Київською асоціацією військових аташе (КАВА) про надання освітніх послуг 17 лютого 2010 року аташе з питань оборони Посольства Швейцарської Конфедерації в Україні полковник Крістоф Брун прочитав лекцію для постійного та змінного складу цього підрозділу навчального закладу на тему «Політика безпеки Швейцарії».
Зокрема, йшлося про історію заснування та розвитку Швейцарської Конфедерації, сучасний стан її економіки, політики та Збройних Сил.
Доповідач задовільнив запитання аудиторії, що стосувалися особливостей конституційного устрою держави, системи підготовки військових фахівців, їх матеріального забезпечення та соціального захисту, мовного питання та інші.
Начальник факультету іноземних мов та військового перекладу інституту полковник Ігор Ольховой щиро подякував полковнику Крістофу Бруну за цікавий виступ та висловився за півпрацю.
Начальник групи зв’язків із громадськістю Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Сергій Льовін.





Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024