Новини

 

„Стипендія Токіо Боекі”

18.01.2010
15 січня 2010 року відбулося підписання Договору пожертвування між київським представництвом «Токіо Боекі СіАйЕс Лтд» та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка. Його підписали управляючий директор представництва Олексій Шпак та ректор Київського університету Леонід Губерський. Були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Петор Бех , начальник управління міжнародних зв’язків Олександр Іванов та заступник декана геологічного факультету Іван Віршило.
Договір пожертвування передбачає присудження іменних стипендій, що так і називаються „Стипендія Токіо Боекі”. Вони надаються кращим студентам, аспірантам та молодим вченим геологічного, фізичного, радіофізичного, біологічного, хімічного та механіко-математичного факультетів Київського національного університету імені Тараса Шевченка за значні успіхи у навчанні або науковій діяльності.
Стипендія поширюється на учбовий семестр з лютого 2010 року по червень 2010 року, а також з вересня 2010 року по січень 2011 року.
На зустрічі обговорювали не лише надання іменних стипендій, а й можливості придбання технічного обладнання для покращення матеріально-технічно ї бази Київського національного університету імені Тараса Шевченка.


Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024