Новини

 

V Міжнародна науково-практична конференція економічного факультету

14.12.2009

24 грудня 2009 р.
на базі Економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться
V Міжнародна науково-практична конференція
ГРУДНЕВІ ЧИТАННЯ
«Суперечності та перспективи розвитку страхового ринку в умовах глобальної економічної кризи».
Запрошуємо студентів та аспірантів взяти участь у роботі конференції.

У рамках конференції передбачається робота наукового круглого столу для аспірантів та студентів з проблематики конференції.
На конференції планується розглянути питання, які є логічним продовженням проблем, що були розглянуті 1-2 грудня 2005 року в рамках І Міжнародної науково-практичної конференції «Формування нової парадигми страхування» та 5-7 грудня 2006 року в рамках ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Формування конкурентоспроможного страхового ринку України в умовах глобалізації», 6 грудня 2007 року в рамках ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Світові тенденції формування та функціонування ринку страхових послуг: національний аспект», 4-5 грудня 2008 року в рамках ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Страховий ринок України в умовах глобалізації: досвід та пріоритети розвитку», в яких прийняли участь науково-педагогічні працівники вищої школи, науково-дослідних інститутів, провідні фахівці страхового бізнесу, всього понад 400 учасників з чотирьох країн.
За результатами роботи конференції вийшли в світ шість Вісників Київського національного університету імені Тараса Шевченка «Економіка» і чотири збірки наукових праць студентів, які приймали участь у роботі студентської секції.
ОРГАНІЗАТОРИ:
Економічний факультет
Київського національного університету імені Тараса Шевченка
Ліга Страхових організацій України
Центр бізнес-стратегій „Перспектива”


Контактна інформація:
03022, Київ, вул. Васильківська 90-а, Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, наукова частина, к.701.
E-mail: nauka@econom.univ.kiev.ua NTSAEF@ukr.net


Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024