Новини

 

Відбулася нарада заступників деканів

01.10.2009
1 жовтня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Бугрова В.А. відбулася робоча нарада заступників деканів (директорів) з навчальної роботи.
Заступник головного бухгалтера Нишенко Л.П. поінформувала про стан підготовки наказів про виплату стипендій, про звірку контрактів на надання освітніх послуг, про видачу платіжних карток студентам.
Директор НМЦОНП Кузнєцова В.Ф. поінформувала про стан забезпеченості навчального процесу аудиторним фондом та про потребу здійснення до 20 жовтня інвентаризації приміщень навчальних і лабораторних корпусів. Наголошено також на необхідності проведення звірки контингенту студентів та неухильному дотриманні вимог контролю руху студентів. Прийнято рішення про укладення графіку та проведення звірки контингенту студентів з НМЦОНП.
Керівник сектора НМЦОНП Гожик А.П. поінформував про результати перевірки наказів про зарахування студентів на 1 курс, яку проводили для подачі звітів до МОН України.
Уповноважена з питань роботи приймальної комісії Васильченко О.П. поінформувала про перевірку особових справ студентів пільгових категорій, які вступили на 1 курс, комісією Генеральної Прокуратури України, звернула увагу на необхідність ретельного оформлення особових справ таких студентів у контексті наявності всіх документів про пільги.
Проректор з науково-педагогічної роботи Бугров В.А. звернув увагу на необхідність суворого дотримання виконавської дисципліни, особливо в контексті роботи зі зверненнями громадян, поінформував про порядок оформлення документів для отримання грифа МОН України для рукописів університетських авторів, повідомив про роботу комісії МОН України в університеті.



Науково-методичний центрорганізації навчального процесу
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024