Новини

 

Перший Всеукраїнський Конкурс “Медіа про медіа”

19.01.2004
МЕТА: підтримати і стимулювати засоби масової інформації і медіа-фахівців, що працюють за тематикою "ЗМІ та суспільство", cприяти відкритому діалогу про роль ЗМІ у розвитку українського суспільства, підвищити роль медіа, а також стимулювати громадський інтерес до розвитку ЗМІ і їх проблем. За перемогу в Конкурсі змагаються телекомпанії, радіостанції, друковані видання, Інтернет-ресурси і окремі журналісти, що присвячують свої матеріали проблематиці мас-медіа, коментують і аналізують діяльність українських ЗМІ , їхній вплив на розвиток нашого суспільства.

На Конкурс подаються матеріали, оприлюднені в електронних (телебачення, радіо, Інтернет) і друкованих виданнях протягом календарного року, за який оголошено Конкурс.

Форму Заяви та перелік необхідних конкурсних матеріалів розміщено http://www.telekritika.kiev.ua/mediareform/docs/zayavka.doc.Також її можна отримати в Директораті Конкурсу особисто або електронною поштою. Кінцевий термін подання заяви на участь у Конкурсі 15 лютого 2004 року.

Публічне оголошення Лауреатів Конкурсу і вручення призів відбудеться під час офіційної Урочистої Церемонії, що проходить щорічно в рамках Київського Міжнародного Телерадіоярмарку. Конкурс має визначити лауреатів у 8 головних номінаціях, а також у спеціальних номінаціях, заснованих спонсорами і партнерами Центру медіа реформ. Усі лауреати Конкурсу отримають цінні призи. Головна нагорода Конкурсу - тижнева навчально-ознайомча поїздка до Лондона.

ПАРТНЕРИ ЦЕНТРУ МЕДІА РЕФОРМ (організатори Конкурсу): НаУКМА, Незалежна Асоціація Мовників, журнал Телерадіокур’єр, Інтернет-видання "Телекритика", Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси, TADS (Велика Британія).

Заяви та конкурсні матеріали надсилайте на адресу: Київ, вул. Волоська, 8/5, НаУКМА, Центр медіа реформ. На конверті зробіть позначку Конкурс "МЕДІА про МЕДІА".

Тел.: 463-58-62
kwit@ukma.kiev.ua
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024