Новини

 

Нам дякують за досвід.

02.03.2009
Ректору
Київського національного університету
імені Тараса Шевченка



Шановний Леоніде Васильовичу!

За дорученням президії Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України висловлюю Вам щиру подяку за особисту вагому увагу та сприяння проведенню наради голів первинних профспілкових організацій вищих навчальних закладів столиці на тему: «З досвіду організації громадського харчування працівників та студентів КНУ імені Тараса Шевченка».
Підбір висококваліфікованих кадрів, забезпечення технологічного процесу сучасним обладнанням на рівні європейських стандартів, якісні продукти, смачна, здорова і якісна їжа, креативні управлінські рішення – далеко не всі складові ефективної системи громадського харчування, сформованої у Вашому університеті.
Особливо це актуально тепер, коли світова фінансова криза негативно вплинула і на освітянську сферу. Нам приємно відзначити, що президентська програма «Здоров’я нації» в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка втілюється на ділі, а не декларативно. Щоденна копітка співпраця з профспілковим комітетом – запорука успіхів по соціально-економічному розвитку та захисту членів Вашого трудового колективу.
У свою чергу ми узагальнюємо Ваш передовий досвід для поширення через Раду ректорів Київського вузівського центру та Київську міську державну адміністрацію.

З повагою

Голова О. М. Яцунь



Прес-Центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024