Новини

 

Привітання молодим науковцям Київського Політехнічного.

27.02.2009
Шановні Друзі та Колеги!
Ми вітаємо, від імені молодіжної громади Київського університету, Наукове товариство студентів та аспірантів НТУУ “КПІ” з 10-ти літнім ювілеєм та зичимо в наступні роки вам Успіхів, Процвітання та Сталого розвитку!
Молодіжні Наукові товариства завжди виконували унікальну місію в Університетах та суспільстві: вони були і є “точками опори” для науковців, які лише починають свій творчий шлях у “Велику Науку”. Ця місія водночас легка і складна: легка – бо наукова молодь завжди активна та ініціативна; складна – бо розвиток науки базується на подоланні парадигм “науки минулого” і це є певною перепоною для нових та прогресивних ідей. Але, як би складно не було, торувати цей шлях, рухати вперед наукову думку молоді не зупинити!
Наші університети, будучи основою фундаментальної світової науки в Україні завжди співпрацювали в різних сферах, в тому числі ,й по лінії взаємодії між Науковими товариствами студентів та аспірантів наших університетів. Ми впевнені, що нещодавня угода про дружбу між нашими науковими центрами, лише посилить товариські контакти і створить платформу для нових спільних ідей та проектів!
Слава НТСА! Слава молодіжній науці!


Щиро,
від імені Наукового товариства студентів та аспірантів
КНУ імені Тараса Шевченка,
Голова Товариства Олексій Якубін


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024