Новини

 

Вітаю своїх наставників - захисників Вітчизни!

20.02.2009

23 лютого в Україні відзначають День захисника Вітчизни. Свято, що уособлює в собі самовіддане служіння Батьківщині та є символом нерозривного зв’язку поколінь і спадкоємності військових традицій.
З давніх часів українці особливо шанують оборонців рідної землі, хоробрих чоловіків, які не шкодували життя заради свободи України та її народу. У боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу відважних і незламних воїнів.
Сьогодні відповідальність за захист держави покладено на військовослужбовців Збройних Сил України, які наслідують звитяжні традиції усіх поколінь оборонців нашої Вітчизни. До них ми, курсанти військового інституту КНУ, відносимо і себе .
Низько вклоняюсь сивочолим ветеранам. У жахливій війні вони вибороли майбутнє, власним прикладом показали як самовіддано і беззастережно треба захищати свою Вітчизну. Бажаю їм насамперед довголіття і гідного життя.
Дякую своїм наставникам – командирам та науково-педагогічним працівникам інституту за особистий внесок у нашу спільну справу – захист рідної країни. Ваші знання і досвід безцінні для нас - нинішнього покоління захисників Вітчизни.
З теплими синівськими почуттями вітаю усіх, хто сумлінно і чесно виконував військовий обов’язок у різні роки, брав участь у бойових діях та миротворчих місіях, зміцнюючи Збройні Сили України.
У цей святковий для всіх поколінь захисників Вітчизни день бажаю міцного здоров’я, щастя і добробуту в родинах, миру і злагоди, успіхів у службі та роботі на благо України.







Студент Богдан Щеглюк – Голова курсантської Ради Військового інституту ,Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024