Новини

 

До Київського університету за досвідом

04.04.2008
Професор іспанського Університету Деустo (Universidad Deysto) Марія Об’єта Вілаллонга (Maria Obieta Vilallonga) відвідала Київський національний університет імені Тараса Шевченка 3 квітня 2008 року.

Оскільки в університеті Деусто мають намір створити кафедру журналістики, Марія Об’єта Вілаллонга побувала в Інституті журналістики Київського національного університету. Вона зустрілась з директором інституту Володимиром Різуном. Під час зустрічі Володимир Володимирович розповів про навчальний та науковий процеси в інституті. Після тривалої розмови та обміну досвідом Марія Об’єта Вілаллонга побачила як трудяться студенти в радіо та телестудії.

Візит Марії Об’єти Вілаллонги до Київського національного університету відбувся у рамках Міжнародного проекту Erasmus Mundus External Cooperation Window.

Нагадуємо, що Київський національний університет імені Тараса Шевченка отримав право брати участь у Міжнародному проекті Erasmus Mundus External Cooperation Window, який дає можливість студентам з 1-4 курсів, магістрам та аспірантам безкоштовно навчатися в провідних вузах Європи з 2007 року.

Також звертаємо увагу, що всі бажаючі взяти участь у цьому проекті у 2008-2009 навчальному році можуть подати документи до 5 червня 2008 року. Докладніша інформація про проект на цьому ж сайті у розділі «навчання за кордоном».


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024