Новини

 

Науково-практична конференція "Інструментарій економічного розвитку міст"

29.01.2008
НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ
“Інструментарій економічного розвитку міст”

Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь у науково-практичній конференції “Інструментарій економічного розвитку міст”, що відбудеться 3-4 березня 2008 р. у м. Києві. Конференція організована та проводиться проектом «Економічний розвиток міст» (Агенція з міжнародного розвитку США). Співорганізаторами конференції є Київська школа економіки та Мічиганський державний університет (США) .

Конференція присвячена презентації електронного видання «Інструментарій економічного розвитку міст», яке поширює кращий світовий досвід у сфері місцевого та регіонального економічного розвитку, сприяє обміну інформацією між управлінцями, експертами-практиками та вченими.

У конференції візьмуть участь автори окремих розділів видання, що презентується, представники центральних та місцевих органів державної виконавчої влади, наукових та навчальних закладів, міжнародних організацій та українські фахівці з міст-учасників проекту «Економічний розвиток міст».

До участі у конференції запрошуються українські вчені, науково-практичні інтереси яких пов’язані із проблемами регіонального та муніципального розвитку. До програми конференції планується включити 4-5 доповідей, підготованих українськими дослідниками. Тези доповідей заявників розглядатимуться на конкурсній основі. Організаційний комітет забезпечує фінансування участі у конференції переможців конкурсного відбору. Пріоритетними темами виступів є:

 розвиток депресивних територій;
 актуальні проблеми трудової міграції;
 розвиток транспортної інфраструктури;
 відновлення та розвиток покинутих промислових майданчиків (колишніх шахт, копалень, забруднених територій тощо).

Критеріями відбору доповідей для участі в конференції є актуальність розглянутої проблеми та практична спрямованість висновків та рекомендацій. Кожний учасник конференції матиме 20 хвилин для презентації та 10 хвилин для подальшого обговорення доповіді. Матеріали найкращої доповіді буде рекомендовано для публікації у наступному випуску видання «Інструментарій економічного розвитку міст».

Тези виступів (обсяг – одна сторінка) просимо надсилати на адресу toolkit@kse.org.ua або факс: +38(044)-425-7386 до 15 лютого 2008 р. До тез необхідно додати інформацію про доповідачів: Прізвище, ім’я, по-батькові; Посада; Організація; контактні адреса, телефон, факс, ел. пошта
Про результати відбору учасники будуть повідомлені не пізніше 20 лютого 2008 р.


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024