Новини

 

Обрано «Міс юридичного факультету 2007»

23.11.2007
Найкрасивішу студентку юридичного факультету обирали 22 листопада в актовій залі Червоного корпусу. За титул «Міс юридичний факультет 2007» змагалися 8 студенток-красунь: Станіслава Матвеєва, Олена Міщенко, Наталія Іліка, Любов Лозінська, Анастасія Овчарова, Таїсія Брайловська та Джулія Асатурова.

Компетентне журі оцінювало красу дівчат під час дефілювання у коктейльних сукнях, міні спідницях та ділових костюмах. Свої пісенні та танцювальні здібності конкурсантки продемонстрували у конкурсі талантів. Найбільше враження на присутніх справив виступ Любов Лозінської. Вона продекламувала вірш у повній темряві зі свічкою в руках.

Після дефіле у ділових костюмах, дівчата проявили свої розумові здібності, відповідаючи на запитання, які вони витягали з кошика ведучого. З відповідей учасниць виявилося, що Таїсія Брайловська хотіла б бути схожою на Лесю Українку, Анастасія Овчарова мріє навчатися у Франції, Наталія Іліка вважає, що справжній юрист має бути насамперед об’єктивним та справедливим, а Станіслава Матвеєва називає себе найвидатнішою українкою.

Кінцеві оцінки члени журі виставили після останнього виходу дівчат у вечірніх сукнях. Після підбиття підсумків стало відомо ім’я переможниці, нею стала Наталія Іліка, яка крім корони переможниці отримала путівку від туристичного агентства та запрошення до нічного клубу.


Фотогалерея


Наступні >>



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024