Новини

 

Київський університет відзначив 63-річницю визволення України та 64 річницю звільнення Києва від фашистських загарбників

05.11.2007
З нагоди річниць визначних історичних подій Великої Вітчизняної війни проти фашистських загарбників – звільнення України (28 жовтня 1944 року) та визволення Києва (6 листопада 1943 року) трудовий колектив Київського національного університету імені Тараса Шевченка організував ряд святкових заходів.

На факультетах та інститутах відбулись урочисті заходи присвячені визволенню України та Києва від німецько-фашистських загарбників, проведено спільне засідання Ради ветеранів війни і праці та Ради старійшин університету.

П'ятого листопада 2007 року відбулось покладання квітів керівництвом та ветеранами Київського університету до Пам’ятного знаку викладачам і студентам університету, загиблим у боях Великої Вітчизняної війни.

Крім того, співробітниками наукової бібліотеки імені М. Максимовича підготовлено виставку книг і періодичних видань “До 64-ої річниці звільнення Києва від фашистських загарбників”.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024