Новини

 

Підписано меморандум про співпрацю Всеукраїнської ради старшокласників, Всеукраїнської ради учнів ПТНЗ та Всеукраїнської студентської ради

30.10.2007
Перша зустріч представників Всеукраїнської ради старшокласників, Всеукраїнської ради учнів професійно-технічних навчальних закладів та Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки відбулася в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 29 жовтня 2007 року.

Результатом першого спільного засідання стало підписання Меморандуму про співпрацю Всеукраїнської ради старшокласників, Всеукраїнської ради учнів ПТНЗ та Всеукраїнської студентської ради.

За словами Станіслава Ніколаєнка, Міністра освіти і науки України, Меморандум про співпрацю лідерів учнівського та студентського самоврядування – нова форма співпраці сучасної молоді. Ми стоїмо на порозі нового динамічного розвитку між студентським рухом, учнями професійно-технічних навчальних закладів та старшокласниками.

Підписання Меморандуму про співпрацю трьох молодіжних рад – це якісно новий рівень розвитку діючої державно-громадської моделі управління в освіті.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024