Новини

 

Економічний факультет організовує день кар’єри

25.10.2007
Економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка за ініціативою Студентського парламенту організовує ярмарку вакансій „День кар`єри 2007”, яка відбудеться 22 листопада 2007р. о 10.00 у приміщенні економічного факультету за адресою: вул. Васильківська, 90а.

День Кар'єри – одноденний проект, що проходить у форматі виставки, під час якої компанії представляють себе аудиторії та отримують можливість безпосередньо спілкуватися зі студентами з метою поповнення кадрового резерву. Пропонуємо Вам взяти участь у цьому проекті.

Вартість пакету „Учасник Дня кар`єри 2007” становить 3000 грн, і включає в себе:
-видавництво буклету з інформацією про всі компанії, що беруть участь у проекті;
-широку рекламну кампанію проекту в ЗМІ, національних телеканалах та інтернет ресурсах
-компанії-учасники отримують виставковий павільйон, при бажанні проводять презентації у спеціально відведеному місці;
-поширення інформації про Вашу компанію та відкриті вакансії на веб-сайті Ради студентів www.rsa.com.ua та на сайті Економічного факультету www.econom.univ.kiev.ua;
-можливість проведення маркетингового або соціологічного дослідження серед студентів та молодих фахівців.
На економічному факультеті навчаються 2400 студентів денної форми навчання. У Дні кар`єри братимуть участь студенти 3-4 курсів бакалаврату, 1-2 курсів магістратури та аспірантури. Беручи участь у "Дні Кар'єри 2007", Ви отримуєте великий вибір молодих фахівців для відбору кращих з них. Вони працюватимуть заради розвитку Вашої компанії, приносячи інноваційні ідеї та збільшуючи Ваш прибуток.

Детальнішу інформацію про умови участі в проекті Ви можете отримати у Баграмяна Рубена за тел. 8 067 659 34 53 або надіславши запит на e-mail: zeil@rambler.ru.

Сподіваємось на майбутню плідну співпрацю.

З повагою,

Голова Студентського Парламенту
економічного факультету
Рубен Баграмян


Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024