Новини

 

Пройшов фестиваль команд КВН

25.10.2007
Фестиваль команд КВН VIII університетського чемпіонату стартував 24 жовтня в актовій залі Червоного корпусу. Він зібрав на сцені 12 університетських команд з різних факультетів та інститутів. Серед них були як і «ветерани» квнівського руху так і новачки, багато з яких повністю оновили свій склад учасників.

Цьогорічним дебютантом стала команда радіофізичного факультету «96 на 4». Свою назву вони пояснили співвідношенням хлопців та дівчат на радіофізичному факультеті. Команда хімічного факультету майже повністю змінила свій склад та поміняла назву. Тепер вона – «Новий елемент». Також оновленою вийшла на сцену команда Інституту філології «Схід-Захід», яка стала складатися майже з одних дівчат, які до рівня колишніх учасників поки що не дотягують, але будемо сподіватися, що у них ще все попереду. Вдало виступила команда біологічного факультету “К. Н. біс». Найбільше їх хвилювало питання: «Який шанс захворіти на пташиний грип, якщо вас клюнув птах щастя?»

Одними з найкращих виступів фестивалю стали номери команд економічного та філософського факультетів. Економісти «З перцем» продемонстрували блискучу інтерпретацію казки «Царівна жаба», а філософи помістили відомих політиків до форту Буаяр, чим викликали бурю сміху глядацького залу.

Майже наприкінці вечора на глядачів чекав сюрприз, ним став виступ гостей фестивалю команди Чернівецького університету. Загалом фестиваль команд КВН можна назвати вдалою генеральною репетицією до університетських змагань на Кубок Ректора Київського університету, перша чвертьфінальна гра якого відбудеться вже наприкінці листопада цього року.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024