Новини

 

Відбулась посвята в ліцеїсти

19.10.2007
Учнів фінансово-правового ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка урочисто посвятили в ліцеїсти. Ця святкова подія відбулась в актовій залі головного університетського корпусу 19 жовтня 2007 року.

На початку свята новоспечені ліцеїсти принесли клятву. Вони присягнулись, що вступивши до лав учнівського братства Фінансово-правового ліцею Київського університету, будуть старанними у навчанні, працюватимуть над своєю самоосвітою, стануть гідними громадянами України, шануватимуть її Конституцію, вивчатимуть історію та мову рідної держави, зберігатимуть традиції і звичаї свого народу.

Після проголошення клятви, директор фінансово-правового ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка кандидат історичних наук, доцент Іван Гриценко привітав ліцеїстів та зазначив, що навчання у ліцеї розпочалось з 1 вересня, а півтора місяця це своєрідний випробувальний термін для новачків.

Він побажав ліцеїстам успіхів у навчання і висловив сподівання, що вони після закінчення фінансово-правового ліцею стануть студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Іван Сергійович вручив новачкам залікові книжки і значки ліцеїстів, а старости груп отримали з рук директора чорнильниці, як знак майбутнього успішного навчання. Після закінчення урочистої частини свято продовжив концерт за участю учнів всіх курсів фінансово-правового ліцею.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024