Новини

 

У Військовому інституті відкрито спеціалізований клас з вивчення грецької мови імені Ламброса Кацоніса

04.09.2007
Четвертого вересня цього року у Військовому інституті Київського університету (ВІКНУ) було відкрито перший в Україні спеціалізований клас з вивчення грецької мови для офіцерів Збройних Сил України.

Його урочисто відкрили начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін та військовий аташе при посольстві Грецької Республіки в Україні полковник Грігоріос Інглесіс.

Першим взяв слово начальник Військового інституту генерал-майор Віктор Балабін. Він подякував Посольству Грецької Республіки за створення та обладнання сучасною технікою і літературою спеціалізованого класу, в якому будуть вивчати грецьку мову біля 10 офіцерів Військового інституту. До цього, за словами генерал-майора Віктора Балабіна, протягом багатьох років кращі курсанти з факультету іноземних мов та військового перекладу вивчали грецьку мову у військових навчальних закладах Греції. Лечение наркомании в Крыму http://impulc.com.ua/lechenie-zavisimostej/lechenie-narkomanii корма для кошек премиум класса Ланчбокс. Носить с собой еду - ланчбокс. Одноразовая посуда/упаковка - b2b. Сайты iPhone - apple iphone 4 чехол. Apple из США на дом? Это возможно.

У свою чергу полковник Грігоріос Інглесіс побажав курсантам успіхів у вивченні грецької мови, представив двох викладачів грецької мови та подарував портрет національного героя Греції Ламброса Кацоніса, ім’я якого носитиме спеціалізований клас.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024