Новини

 

У Київському університеті триває вступна кампанія

05.07.2007
У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка продовжується прийом документів на денну, заочну та екстернатну форми навчання на 2007/2008 навчальний рік. І хоча приймальні комісії почали працювати з восьмого червня 2007 р., найбільший наплив абітурієнтів припав саме на тиждень з 2 по 7 липня 2007 р.

За словами Сергія Михайловича Різника, відповідального за роботу технічного секретаріату приймальної комісії Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка, таку активність подання заяв, яка спостерігається в ці дні, можна пояснити тим, що випускники шкіл почали отримувати атестати з 27 червня, а 28 червня і 1 липня були вихідними, тож на всю вступну кампанію випадає фактично вісім днів.

Загалом вступна кампанія цього року відбувається активніше, ніж у минулому. Зокрема, до приймальної комісії Інституту філології на день подають заяви близько 150 абітурієнтів. Це велике навантаження на членів комісії. Адже в кожного абітурієнта потрібно перевірити документи, перечитати заповнену ним анкету, заяву, бо часто-густо через хвилювання деякі рядки залишаються не заповненими, перепитати чи не користується абітурієнт пільгами, передбаченими законодавством тощо.

Серед абітурієнтів, які мріють стати студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка, випускники шкіл з різних куточків України. На наше запитання: чому ви обрали саме цей ВНЗ, більшість абітурієнтів відповідала, що вважає університет одним з найкращих вищих навчальних закладів, з стін якого виходять висококваліфіковані кадри.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024