Новини

 

Започатковано співробітництво з Університетом імені Костянтина Філософа

12.11.2018

Наприкінці минулого тижня КНУ імені Тараса Шевченка відвідала делегація Університету імені Костянтина Філософа (м. Нітра, Словаччина). 

Відбулася зустріч проректора університету КНУ Петра Беха та проректора з міжнародного співробітництва Університету імені Костянтина Філософа Мартіною Павліковою  і керівником відділу англійських та американських студій філософського факультету Зденкою Гадушовою. 

Присутні засвідчили взаємну повагу і висловили готовність до співпраці в галузі фізики, журналістики, філології, історії. Сторони обговорили основні кроки до початку співпраці та перспективи розвитку двосторонніх відносин. Це обмін студентами, викладачами, науковцями, публікація спільних наукових праць. Було також запропоновано розпочати співробітництво в рамках програми Еразмус+  та підготувати до підписання Договір про двостороннє співробітництво між нашими університетами.

Проректори наголосили на важливості двостороннього співробітництва між університетами. «Наші університети мають давні традиції, потужні наукові школи, високий потенціал для започаткування і подальшого взаємного розвитку плідної співпраці», зазначив проректор Петро Бех.

Прес-центр

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024