Новини

 

Викладачі-геологи КНУ читатимуть лекції у Віденському університеті

17.10.2018

12-16 серпня 2018 року завідувач кафедри загальної та історичної геології ННІ «Інститут геології», професор Іванік О. М. як член програмного комітету взяла участь у Китайсько-Європейській конференції з геотехнічного інжинірингу, що проводилась у Відні.

 

У конференції взяли участь понад 400 учасників.  Професор Іванік О. М. зробила доповідь на тему: "Моделювання зсувних процесів та оцінка їхнього впливу на інфраструктурні об‘єкти в Україні".

 

В ході конференції  були встановлені наукові контакти з Гонконгським університетом науки та технологій (професор Чарльз В.В. Нг, президент Міжнародного товариства механіки ґрунтів та геотехнічного інжинірингу), Китайським університетом наук про Землю (професор Вей Ксіанг), Університетом Варвік (Велика Британія, доктор Ксеу Дженг, координатор проекту HERCULES за програмою Горизонт 2020), обговорено можливості спільної подачі заявок, а також вивчено досвід підготовки міжнародних публікацій в Європейських геологічних виданнях.

 

Відбулися консультаційні зустрічі з потенційними доповідачами XIІ Міжнародної наукової конференції «Моніторинг геологічних процесів та екологічного стану середовища» (Київ, 13-16 листопада 2018 р.) та міжнародного наукового семінару з оцінки зсувної та селевої небезпеки в Карпатах (Львів, 17-20червня 2019 р.).

 

Під час спільної роботи від Вченої Ради Віденського університету природних ресурсів та наук про життя наші викладачі отримали запрошення прочитати курс лекцій з моделювання зсувної та селевої небезпеки впродовж осіннього семестру 2018-2019 н. р.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024