Новини

 

Студентка КНУ отримала 10-мільйонний біометричний паспорт з рук Президента України

25.09.2018

Президент України Петро Порошенко вручив десятимільйонний біометричний паспорт громадянина України для виїзду за кордон. Його власницею стала киянка, студентка першого курсу філософського факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Поліна Савіна.

«Майже 2 роки тому я мав велику честь, я був першим громадянином України, який отримав біометричний паспорт №1.  Моя дружина отримала під номером 100.  І сьогодні його буде отримувати 10-ти мільйонний громадянин України », сказав Глава держави.

«Про що говорить цифра 10 мільйонів?.. 10 мільйонів означає, що, виявилися, точно не праві ті, хто говорив, що українцям не потрібен безвізовий режим, українцям не потрібні біометричні паспорти», підкреслив Петро Порошенко і відзначив, що10 мільйонів означає,  що кожен четвертий українець одержав біометричний паспорт.

Він також нагадав, що, дії по безвізовому режиму передбачали 144 реформи, що їх повинні були зробити Президент, Уряд, Парламент, МВС, Міграційна служба.

«І всі були виконані так , що комісія, яка оцінювала як, з якою якістю зробили це українці, поставила оцінку відмінно», сказав Петро Порошенко.

Отримуючи паспорт Поліна Савіна відзначила, що дуже щаслива, що її паспорт став особливим. «Сьогодні я щаслива двічі. По-перше я живу у вільній незалежній Україні. І по-друге, я щаслива, тому що мені випала така честь отримати десятимільйонний закордонний біометричний паспорт і вручає мені його сьогодні Президент. Це неймовірний момент для мене сьогодні. Я дуже рада бути присутньою тут і хочу привітати всіх з цим великим кроком до нашої європейської інтеграції», сказала Поліна Савіна.

За матеріалами офіційного сайту Президента України

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024