Новини

 

Міжнародний день студентського спорту в КНУ

25.09.2018

Щороку 20 вересня весь світ відзначає Міжнародний день студентського спорту, започаткований 38-ю Генеральною конференцією ЮНЕСКО в листопаді 2015 року в Парижі.

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України запропонувала усім закладам вищої освіти України долучитися до цієї ініціативи.  Це свято підкреслює соціальну роль закладів вищої освіти, що роблять спорт доступним, закликаючи якомога більше студентів до регулярних занять фізичною діяльністю, а також підтверджує важливість спорту як складової навчального процесу.

Тож і наш університет долучився до святкування Міжнародного дня студентського спорту. В спортивних заходах, проведених викладачами кафедри фізичного виховання та спорту, в студмістечку КНУ студенти мали нагоду відчути командний дух і захоплюючі емоції спортивної боротьби в таких видах спорту як міні-футбол, волейбол, баскетбол.

Майстри волана могли продемонструвати своє вміння, а початківці – навчитися деяким технічним прийомам гри в бадмінтон. Ознайомитися з правилами гри, оволодіти технікою та ще й спробувати свої навички можна було в турнірі з новусу.

Показати свої силові якості можна було в такому чоловічому виді як гирьовий спорт. А представниці прекрасної половини нашого університету взяли участь у майстер-класі з танцювальної аеробіки.

Яскраво та емоційно було і на баскетбольному майданчику. Нагороди вручали гості нашого свята – заступник голови профкому по роботі зі студентами Вікторія Щербина, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту двічі Олімпійська чемпіонка Тетяна Кочергіна, заступник голови відділу по роботі зі студентами Луїза Новохацька.

Бажаємо всім яскравих емоцій і тривалої активності! Запрошуємо долучитися до регулярних занять спортом!

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024