Новини

 

«Бібліотека: творимо свободу»

20.09.2018

У Львові триває Бібліотечний форум.

Бібліотечний форум, що розпочав свою роботу 19-го вересня поточного року, зібрав на своїй професійній платформі інтелектуалів із різних галузей та установ.

Не виключенням став і наш Університет, який був представлений низкою учасників. Зокрема, змістовно наповнили роботу Бібліотечного форуму директор Наукової бібліотеки імені М. Максимовича, голова Секції університетських бібліотек Української бібліотечної асоціації, доктор наук із соціальних комунікацій, професор Олег Сербін та доктор філософських наук, професор Вахтанг Кебуладзе.

Під час виступу на пленарному засіданні професор Кебуладзе ознайомив присутніх зі своїм баченням філософії свободи. Адже, цьогорічна тема Бібліотечного форуму у Львові – «Бібліотека – творимо свободу». Таке бачення ролі бібліотеки щоденно підтверджується на практиці роботою нашої університетської бібліотеки і в цьому філософська і бібліотечна школа Шевченкового університету досягли абсолютного консенсусу. А це основа для подальшої планомірної інтеграції сучасних тенденцій в цілісну систему університетських реалій та життя університетської спільноти.

 

Марина Петрушина,

завідувач відділу культурно-просвітницької роботи

Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича

Київського національного університету імені Тараса Шевченка

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024