Новини

 

Вітаємо переможців конкурсу «Чесність починається з тебе!»

25.05.2018

 

Підбито підсумки конкурсу «Чесність починається з тебе». Серед переможців – і студенти Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Урочисте нагородження переможців ІІ Всеукраїнського студентсько-учнівського конкурсу проектів соціальної відео-реклами «Чесність починається з тебе», організованого в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні – SAIUP, відбулося 23 травня 2018 року в Американському домі.

Більше 200 школярів та студентів виявили бажання позмагатися та створити унікальну відеороботу, що мотивуватиме до чесного, свідомого та відповідального навчання. Жюрі оцінило близько 300 конкурсних робіт, надісланих з усієї України! Обираючи переможців конкурсна комісія орієнтувалась на оригінальність роботи, відповідність одній з тем конкурсу та, звісно, технічне виконання. Загалом визначено 14 відео-переможців у номінаціях «Навчайся гідно та відповідально», «Корупція – це не круто!» та «Приз глядацьких симпатій».

Студенти Інституту міжнародних відносин (міжнародні комунікації, 2 курс) КНУ вибороли 2 місце у номінації «Навчайся гідно та відповідально»  із роботою «Симулятор студента».

Над проектом працювали:

Захар Процюк – керівник проекту, режисер, сценарист, актор першого плану;

Анастасія Черкаська – режисер, сценарист, оператор, монтажер, звукооператор, актор другого плану;

Єлизавета Кухарська – режисер, графічний дизайнер, сценарист, актор другого плану.

Щиро вітаємо талановиту молодь та бажаємо успіхів і натхнення!

За матеріалами SAIUP

 Центр комунікацій

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024