Новини

 

Відточуємо професійну майстерність спільно з British Counсil Ukraine

25.05.2018

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка пройде Круглий стіл у рамках проекту Британської Ради в Україні та Міністерства науки і освіти України «Англійська мова для університетів».

Шевченків університет упродовж багатьох років плідно співпрацює з Британською Радою в Україні. Одним із аспектів є співпраця у рамках проекту «Англійська мова для університетів», започаткованого у 2013 році, коли пріоритетним напрямом діяльності Міністерство освіти і науки України визначило покращення рівня володіння англійською в університетах. І наразі викладачі – учасники заходів професійного розвитку у рамках цього проекту – провели низку семінарів та презентацій для своїх колег, імплементуючи новітні технології у навчальний процес в Університеті.  

 Саме питанням удосконалення професійної майстерності викладачів англійської мови буде присвячено круглий стіл «Англійська мова за професійним спрямуванням: міжнародний вимір підготовки конкурентноспроможного фахівця» / «English for specific purposes: international dimensions for competitive specialist training», який відбудеться  30 травня 2018 року, 10:00 в аудиторії 329  Головного навчального корпусу Університету (вул. Володимирська, 60) за участю менеджера та координатора проектів англійської мови Британської Ради в Україні, керівництва Університету, завідуючих кафедр англійської мови структурних підрозділів, координатора зі співробітництва з Британською Радою  в Україні Київського національного університету імені Тараса Шевченка, викладачів та учасників проекту.

 

Запрошуємо до участі викладачів англійської мови за професійним спрямуванням Київського національного університету імені Тараса Шевченка та інших закладів вищої освіти за попередньої реєстрації за електронною адресою natalia--bilon@ukr.net  (Наталія Білоножко, координатора зі співробітництва Університету з Британською Радою  в Україні) та підтвердження щодо участі.

 

Наталія Білоножкокоординатор зі співробітництва Університету

з Британською Радою  в Україні

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024