Новини

 

Студенти-історики КНУ презентували проект «Ніч НАТО»

22.05.2018

22 травня 2018 року відбулася презентація проекту Творчого об'єднання «Ніч в Університеті», учасниками якого є студенти історичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, – «Ніч НАТО», присвяченого діяльності НАТО в епоху холодної війни, та короткометражного фільму про проект.

Співорганізатори заходу – Центр інформації та документації НАТО, Громадська організація «ГЕРОЇ.ЮЕЙ».

У вітальному слові директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова привітала талановитих студентів-істориків КНУ із новим проектом і побажала не спинятися на досягнутому.

Після презентації короткометражного фільму «Ніч НАТО. Холодна війна» засновник та ідейний натхненник Творчого об'єднання «Ніч в Університеті», студент КНУ Олексій Руденко розповів про те, як студентський проект змінився за час існування, які задуми вдалося реалізувати і на які історичні екскурсії шанувальникам варто чекати попереду.

Вже завтра, 23 травня, студенти представлять публіці свою оновлену нічну програму «Ніч НАТО. Холодна війна», а 24 травня у Науковій бібліотеці імені Михайла Максимовича відбудеться фестиваль нічних екскурсій «Ніч в Університеті. За лаштунками». Організатори та актори не лише поділяться секретами підготовки до екскурсій, а й повторно покажуть свої найвідоміші локації та розіграють сувеніри з власною символікою. Вхід вільний на фестиваль вільний за умови обов’язкової реєстрації.

Історична екскурсія, за якою було знято відеосюжет «Ніч НАТО. Холодна війна», стала можливою завдяки підтримці Центру інформації та документації НАТО, Наукового парку КНУ, Центру комунікацій КНУ, ГО «ГЕРОЇ.ЮЕЙ» та Інституту міжнародних відносин КНУ.

Переглянути відео можна за посиланням.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024