Новини

 

У КНУ презентували книгу «У пошуках добробуту»

22.05.2018

Київський національний університет імені Тараса Шевченка спільно з Українською асоціацією Римського клубу 21 травня 2018 року провели презентацію книжки «У пошуках добробуту».

Захід, що обєднав понад 100 студентів та викладачів КНУ, був присвячений питанням подолання головних соціальних викликів – нерівності, безробіття та кліматичних змін.

З вітальним словом до учасників презентації звернувся проректор з науково-педагогічної роботи (перспективний розвиток) д.е.н., професор Олександр Рожко, який розповів про перспективи співпраці між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Українською асоціацією Римського клубу.

Книгу представляв Голова Комітету Верховної Ради України з питань промислової політики та підприємництва, президент Української асоціації Римського клубу Віктор Галасюк.

У книжці «У пошуках добробуту» автори Грем Макстон та Йорген Рандерс пропонують нові рецепти економічного розвитку, що є сміливими та одночасно політично реалістичними, оскільки вони «не тільки змінюють світ на краще у довгостроковій перспективі, а й можуть принести більшості людей низку переваг уже найближчим часом».

Університетська спільнота запропонувала студентське бачення добробуту у форматі фотовиставки на тему «Добробут очима студентів». На виставці були представлені роботи студентів-фотографів Тетяни Стужук та Кирила Ганганова.

Після презентації студенти мали можливість поспілкуватись з Віктором Галасюком про нагальні питання розвитку економіки країни.

 

За матеріалами Світлани Березіної

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024