Новини

 

Economics: день кар’єри економічного факультету КНУ

25.04.2018

 

24 квітня 2018 року відбувся традиційний День кар'єри на економічному факультеті Economics Київського національного університету імені Тараса Шевченка, організований спільними зусиллями сектора працевлаштування студентів та аспірантів і адміністрації та студентських активістів економічного факультету.

День на економічному факультеті видався надзвичайно насиченим та активним. На відвідувачів чекали ярмарок вакансій, де кожен охочий міг поспілкуватися тет-а-тет із роботодавцями та знайти вакансію своєї мрії; професійні воркшопи, на яких професіонали від компаній ділилися власним досвідом і порадами щодо успішного працевлаштування із молодим поколінням; економічний квест та інтерактивні розваги, завдяки яким студенти мали змогу перевірити власні знання та весело провести час.

У заході взяли участь близько 400 студентів.

Ключовими темами воркшопів були: «Лайфхаки великого аудиту» від EY та Deloitte, а також «Секрети працевлаштування у міжнародних компаніях» від  JTI та ProCredit Bank.

Не менш пізнавальним інтерактивом став економічний квест. Компанії ProCredit Bank, P&G, KRESTON, EY та Deloitte надали тестові завдання і перевірили на міцність вміння та навички студентів у ігровій формі. Участь взяло 11 команд. ІІІ місце виборола команда «Total», ІІ – «ЕкономІнволвери»,  а переможцями стала команда студентів другого курсу – «Вершники». Усі учасники отримали смачні подарунки, а переможці – цінні призи від спонсорів і партнерів заходу.

Серед представлених компаній були генеральні партнери:  Deloitte, EY, ПроКредит Банк, Japan Tobacco, партнери: Roland Berger, Procter&Gamble Ukraine, Kreston GCG та учасники PWC, KPMG, Baker Tilly, Mars, Nielsen Holdings plc, English Prime, BAT, Idea Bank, Cito Bank, PMU, МХП, Auchan, Райффайзен БАНК Аваль та інші.

Захід організовано сектором працевлаштування студентів, випусників та аспірантів КНУ.

 

За матеріалами сектору працевлаштування КНУ

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024