Новини

 

Попереджений значить захищений!

25.04.2018

Із початку квітня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка проходять заходи теоретичних та практичних відпрацювань пожежної безпеки.

Окрім зустрічей із представниками відділу пожежної безпеки КНУ та представниками ДСНС України у м. Києві проводяться також і навчання. Так, 19 квітня у гуртожитку №7 Університету відбулася навчальна пожежна тривога та інструктаж із пожежної безпеки для студентів.

Пожежно-рятувальна частина №44 у складі 4 бойових розрахунків, що розгорнули техніку, провела розвідку в гуртожитку №7. Заздалегідь була проведена евакуація 200 людей. Умовну пожежу було ліквідовано на 5-му поверсі гуртожитку.

Одночасно у дворі гуртожитку начальник пожежно-рятувальної частини Володимир Гончаренко провів інструктаж із відпрацювання гасіння контрольованого вогнища з використанням порошкових вогнегасників. Так студенти довідалися про практичне використання вогнегасників.

Заходи теоретичних і практичних відпрацювань пожежної безпеки ще триватимуть в Університеті, у рамках цього заплановані навчання та консультування. Подібні акції покликані допомогти уникнути небезпечних ситуацій, зрозуміти справжню цінність людського життя та здоров’я.

 Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024