Новини

 

Перший український форум міжнародної освіти у КНУ

22.03.2018

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 22 березня 2018 року розпочав роботу Перший український форум

міжнародної освіти.

У відкритті Форуму взяли участь Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, ректор Київського університету Леонід Губерський, директорка Українського державного центру міжнародної освіти Олена Шаповалова, директор Департаменту атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування МОН Андрій Шевцов.

У своєму виступі Леонід Губерський зауважив, що щороку КНУ приймає до себе велику кількість іноземних студентів, які прагнуть здобувати якісну освіту в Україні.

Лілії Гриневич у своїй промові на тему «Реформа вищої освіти в контексті інтернаціоналізації» закцентувала на тому, що якість, прозорість освіти і безпека життя іноземних студентів є ключовими принципами, яким ми маємо слідувати, аби Україна була привабливою країною для навчання іноземців.

Форум зосередився довкола кількох важливих тем, зокрема: стратегій та перспектив забезпечення якості вищої освіти в Україні; міжнародного досвіду інтернаціоналізації вищої освіти; академічної доброчесності; роботи з іноземними випускниками.

До роботи Форуму міжнародної освіти долучилися провідні експерти в галузі інтернаціоналізації вищої освіти, керівники міжнародних та іноземних академічних установ, які працюють в Україні, представники дипломатичного корпусу та інші.

Захід триватиме два дні.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024