Новини

 

Візит директора Інституту європейських студій

13.02.2018

9 лютого проректор з міжнародних зв’язків КНУ імені Тараса Шевченка професор Петро Бех зустрівся з директором Інституту європейських студій при Варшавському університеті Костянтином Адамом Войташчиком.

Пан Войташчик - відомий польський політолог та адвокат, професор гуманітарних наук, фахівець у галузі європейської інтеграції.

На зустріч також були запрошені Федір Кирилюк, професор кафедри політології, Маргарита Миронова, доцент кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики,  Андрій Кравченко, начальник відділу міжнародного співробітництва КНУ та голова товариства "Україна-Польща" Юрій Карягін.

Метою зустрічі стало обговорення низки питань щодо реалізації співробітництва у сфері політології, міжнародних відносин та європеїстики. Серед них створення Польсько-української європейської школи в Україні (подібні школи вже діють в Естонії, Польщі, Німеччині та Білорусі), запровадження програм спільного дипломування, організація обмінів студентами, викладацьким та адміністративним персоналом, проведення спільних олімпіад та конференцій.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024