Новини

 

Запрошуємо до участі у міжнародній конференції

25.01.2018

27 березня 2018 року у Головному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройде міжнародна науково-практична конференція на тему: «Європейські інтеграційні процеси у ХХІ столітті: ключові тенденції, основні виклики та нові можливості».

Історичний факультет КНУ, кафедра нової та новітньої історії зарубіжних країн КНУ, Українська Асоціація Викладачів і Дослідників Європейської Інтеграції спільно з Національним Еразмус+ офісом в Україні організовують міжнародну науково-практичну конференцію.

Метою заходу є висвітлення академічного доробку українських та іноземних вчених у сфері дослідження різних аспектів об’єднувальних процесів на європейському континенті упродовж останніх десятиліть.

Конференція покликана сприяти консолідації національних інтелектуальних ресурсів у сфері Європейських студій та поширенню досліджень із європейської інтеграції серед академічної спільноти України та ширшого загалу.

До участі у конференції запрошуються представники усіх академічних дисциплін, які залучені у дослідження різних аспектів європейських інтеграційних процесів, а також представники громадських організацій, державного сектору та усіх, хто цікавиться проблематикою європейської інтеграції на сучасному етапі.

Особливо заохочуємо до участі усіх, хто був залучений у різні роки до реалізації проектів у рамках Програми імені Жана Моне в Україні для  презентації свого досвіду учасникам конференції.

У конференції візьмуть участь іноземні фахівці, які брали участь у Програмі імені Жана Моне.

Форма участі: очна/заочна.

Робочі мови конференції: українська та англійська.

Місце проведення: Київський Національний Університет імені Тараса Шевченка (Головний корпус, Історичний факультет, вул. Володимирська 60)

Результати конференції будуть висвітлені у міжнародному щорічнику «Ukrainian Yearbook of European Integration Studies» або в електронній версії збірнику матеріалів конференції.

Умови участі та реєстрація:

Участь у конференції та публікація у щорічнику чи збірнику матеріалів – безкоштовні.

Учасникам необхідно до 28 лютого 2018 р. надіслати статті доповідей або тези на електронну скриньку організаційного комітету: aprei.ukraine@gmail.com та зареєструватись за посиланням.

Статті, що будуть оформлені без дотримання вимог та подані із запізненням, розглядатися не будуть.

Організаційний комітет конференції залишає за собою право на відбір матеріалів.

Перевага надаватиметься темам, що стосуються:

  • проблематики врядування у ЄС на сучасному етапі;
  • торговельно-економічних та фінансових аспектів європейських інтеграційних процесів;
  • розвитку правової системи ЄС;
  • місця ЄС на міжнародній арені та його відносин з країнами-сусідами;
  • політики ЄС щодо України;
  • ролі ЄС у науково-освітній та культурній сферах;
  • українського та міжнародного досвіду вивчення ЄС у рамках Програми ім. Жана Моне.   

Детальніше щодо оформлення статей і решта інформації за посиланням.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024