Новини

 

Чергове засідання Приймальної комісії КНУ

20.07.2017

20 липня 2017 року відбулося засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Участь у засіданні взяли Голова Приймальної комісії, ректор КНУ Леонід Губерський, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів КНУ, декани факультетів та інші співробітники, задіяні у роботі Приймальної комісії.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич доповів про хід і поточні результати Вступної кампанії 2017 року.

Голова Приймальної комісії, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка Леонід Губерський поінформував присутніх про стан справ із поданням абітурієнтами заяв до українських ВНЗ, згідно з даними Міносвіти. Зокрема, ректор наголосив на тому, що Університет підтвердив свої провідні позиції, оскільки став лідером по кількості поданих вступниками заяв (близько 29,5 тисяч). Леонід Губерський звернув увагу колег на цьогорічні тенденції щодо подачі документів вступниками КНУ: цікавість до нових спеціальностей, а також популярність англомовних програм серед вступників до магістратури (такі програми існують в Інституті міжнародних відносин, Інституті журналістики, на економічному і юридичному факультетах, на географічному й механіко-математичному факультетах).

Заступник голови відбіркової комісії ВІКНУ, полковник Олег Прохоров відзвітував про укладання списку вступників, рекомендованих до зарахування за ОС Бакалавр до Військового інституту.

У ході засідання члени Приймальної комісії КНУ обговорили питання щодо затвердження списків осіб, допущених до проходження співбесід та до складання вступних випробувань, вирішили питання щодо переведення та поновлення студентів на навчання в КНУ імені Тараса Шевченка, а також узгодили графік подальших засідань Приймальної комісії.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024