Новини

 

Інформаційний день COST Info Day in Kyiv

19.05.2017

18 травня 2017 року в Київському національному університеті імені Тараса за підтримки Міністерства освіти та науки України відбувся Інформаційний День Асоціаці їєвропейського співробітництва в галузі науки та технологій (COST Info Day in Kyiv). У ньому взяв участь заступник Міністра освіти і науки України Максим Стріха.

Це перший захід Асоціації європейського співробітництва в галузі науки та технологій в Україні.

Під час Інформаційного Дня було презентовано діяльність COST Association і обговорено питання підготовки міжнародних проектів Асоціації, процедури їх подання, оцінки, відбору та затвердження. Мова йшла і про  механізми створення національних контактних пунктів COST та залучення науковців до COST Association.

Асоціація європейського співробітництва в галузі науки та технологій (COST Association) відіграє важливу роль у створенні Європейського дослідницького простору, об’єднує науковців для спільної розробки власних ідей та нових ініціатив в усіх областях науки і техніки, в тому числі соціальних і гуманітарних наук, а також сприяє ліквідації розриву між наукою, політикою та суспільством як по всій Європі так і за її межами.

Організатори заходу: COST Association, Міністерство освіти та науки України, Науково-дослідна частина КНУ імені Тараса Шевченка

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024